Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Góralski Gościniec

Adres obiektu Suche 39, 34-520 Poronin
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 24 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 19

 
 

Aleksandra i Arkadiusz z dziećmi Liwią i Michałkiem z Pomorza
Dodano: 2016-09-04
Pobyt od: 2014-08-29 do 2016-09-03 IP: xx.231.24.230
 
 
    

Kochani jeżeli chcecie spędzić miło czas w Górach to w Góralskim Gościńcu zapewniam że niczego Wam nie zabraknie. Przemili Gospodarze my nie zapomnimy tego wyjazdu i jeszcze tutaj wrócimy. Pokoje bardzo ładne czyściutkie, piękne drewniane meble a obrazy na ścianach urzekające. Wspaniały plac zabaw dla dzieci, a wewnątrz domu sala zabaw dla milusińskich.Smaczne jedzenie bo przygotowane z prawdziwym sercem. Bardzo miło wspominamy te wakacje tylko szkoda że już się skończyły.Pozdrawiamy serdecznie. Już tęsknimy.


 
 

Jola i Jarek
Dodano: 2016-02-05
Pobyt od: 2016-01-28 do 2016-01-31 IP: x.173.7.154
 
 
    

w pokojach wszystko co potrzeba, wszystko zgodne z ofertą na stronie i rozmową z panią przez telefon, nie rozczarowaliśmy się, było czysto, ciepło, miło i pomimo wielu pokoi kameralnie i spokojnie :) odpoczęliśmy!


 
 

rodzinka Tomaszewskich
Dodano: 2015-08-08
Pobyt od: 2015-07-06 do 2015-07-12
 
 
  

Świetne miejsce. Szczerze polecam.Przepyszne śniadania i obiadki.Mega czysciutko. Gospodarze przemili. Bardzo fajny plac zabaw i super rozwiązaniez przygotowanym pokoikiem zabaw w domu. Naprawdę mega atrakcją dla dzieci podczas deszczowych dni.Cala rodzinka bardzo zadowolona.Wracamy napewno:).


 
 

M. Papierz
Dodano: 2015-08-03
Pobyt od: 2015-07-27 do 2015-07-31
 
 
    

Gościliśmy w gościńcu już drugi raz było wspaniale, jedzenie pyszne, gospodarze przemili i rodzinna atmosfera..... pozdrawiam i do zobaczenia za rok


 
 

Marcin Kozdra
Dodano: 2015-07-23
Pobyt od: 2015-07-03 do 2015-07-13
 
 
    

Właśnie nie dawno wróciłem z Góralskiego Gościńca. W zeszłym roku pierwszy raz zawitałem w Gościńcu i tak mi się tam spodobało że już wiedziałem że w te wakacje swój urlop spędzę ponownie u pani Danusi. Jest to wspaniałe miejsce na nocleg i wypoczynek pod każdym względem. Według mnie jest to najlepsze miejsce na wypoczynek na całym Podhalu. Przede wszystkim w Góralskim Gościńcu panuje rodzinna atmosfera, można poczuć się jak u siebie w domu. Gospodarze są przesympatyczni. A także dziewczyny które pomagają pani Danusi są bardzo miłe,zawsze służą pomocą. Jeśli chodzi o czystość w pokojach to nigdzie nie spotkałem się z tak czystymi pokojami jak w Gościńcu. Poza tym pokoje urządzone są w góralskim stylu, z bardzo wygodnymi łóżkami. Wchodząc do pokoju za każdym razem czuje się w powietrzu wspaniały zapach drewna. Od niedawna goście Gościńca mają do dyspozycji piękną izbę góralską w której mogą spożywać posiłki. Jeśli byście się wybierali do Gościńca to koniecznie wykupcie noclegi wraz z pełnym wyżywieniem. Pani Danusia tak wspaniale gotuje że w nie jednej karczmie nie dostaniecie tak dobrego jedzenia. Jedzenie u pani Danusi jest po prostu przepyszne. Śniadania są w formie szwedzkiego stołu, na stole wyroby własnej roboty, począwszy od oscypków, bundzu, dżemów i miodu a skończywszy na różnych wędlinach i sałatkach. Na obiadokolacje podawane są codziennie inne potrawy. W drugim pomieszczeniu jadalnym znajduje się także kominek, przy którym zimą można się wspaniale zrelaksować z gorącym grzańcem po szusowaniu na nartach. Właśnie czekam cierpliwie na zimę no i oczywiście mój kolejny wypoczynek u pani Danusi. Góralski Gościniec jest wspaniałym miejsce wypoczynku dla rodzin z dziećmi, na które czela wiele atrakcji takich jak pokój zabaw, piaskownica, trampolina, huśtawki, plac zabaw. Obok Gościńca jest sklep spożywczy a najbliższy przystanek busów jest praktycznie na przeciwko Gościńca. Wszystkim pragnącym udanego urlopu w Tatrach gorąco polecam Góralski Gościniec. Tak tam wspaniale że aż żal wyjeżdżać. Pozdrowienia dla pani Danusi i jej rodzinki!


 
 

Elżbieta
Dodano: 2015-01-04
Pobyt od: 2014-12-21 do 2014-12-27
 
 
    

Polecam wszystkim spędzić w "Góralskim Gościńcu" Święta Bożego Narodzenia. Rodzinna ciepła i miła atmosfera,gospodarze bardzo sympatyczni i życzliwi. Domowe pyszne jedzenie, czyściutko w pokojach. Gospodarze zapewnili nam atrakcje.


 
 

Ania
Dodano: 2015-01-04
Pobyt od: 2014-12-27 do 2015-01-02
 
 
    

Doskonałe miejsce na wypoczynek. Gospodarze wspaniali, chętni do pomocy. Domowe jedzenie. Pokoje ładne. Polecam wszystkim.


 
 

Ruda Śląska
Dodano: 2014-08-31
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-30
 
 
    

Byłam w Gościńcu 2 tygodnie i polecam z ręką na sercu!!! Za wyżywienie powinnam dać nie 5 ale 10 (przynajmniej)!!!! Pokój zabaw wypełnia najmłodszym czas w niepogodę!! Gospodarze pomocni w każdej sytuacji!!! A do tego wszędzie blisko ( najbliżej do sklepu..50 metrów..czynny do 22.00 :D )!!! Na pewno zawitamy tam ponownie!!!!


 
 

B. i J. Rupińscy z dziećmi
Dodano: 2014-04-23
Pobyt od: 2014-04-18 do 2014-04-22 IP: xx.230.32.87
 
 
   

Zdecydowanie zgadzamy się z przedmówcami, wspaniałe miejsce, a atmosfera dzięki gospodarzom Gościńca po prostu rodzinna. Polecamy w 100%. Ciche i spokojne miejsce, gospodarze wspaniali, moc atrakcji- polecam pakiet świąteczny, wszyscy turyści zgodnie stwierdzili, że wracają za rok. Obawiamy się, że może zabraknąć miejsca. Pozdrawiamy wszystkich, którzy spędzili z nami Wielkanoc'2014 i dziękujemy Gospodarzom.


 
 

Darek,Gosia,Olaf,Alan i Nel z Holandii ( i Mazur)
Dodano: 2013-09-08
Pobyt od: 2013-07-22 do 2013-07-26
 
 
    

"Wspomnienie jest formą spotkania"...Khalil Gibran. I właśnie w naszym domu będą często takie spotkania z górami i "Góralskim Gościńcem" nie będę tu się rozpisywać,bo wszystko już jest napisane przez innych gości -i to szczera prawda.Wspanialy dom, czyściutko,pyszne jedzenie i sympatyczni właściciele.Polecam w 100%.Serdecznie pozdrawiamy Pania Danusie...Ps Mam nadzieję że znalazła Pani klucze od studio na poddaszu :)


Opinie 1-10 z 19

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie